Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Facilitair & Logistiek
Vakgebied

Facilitair & Logistiek

Facilitair & Logistiek bij Amphia

In Amphia werken niet alleen zorgprofessionals. Bij de ongeveer 5.000 collega's die in ons ziekenhuis werken, horen ook de medewerkers die ondersteunen in facilitaire en logistieke processen. Iedere dag gebeurt hier ontzettend veel. Zowel voor als achter de schermen. Een groot team van collega’s zet zich hier dagelijks in voor een soepel lopend facilitair en logistiek proces. Met een glimlach, een vriendelijk praatje of een helpende hand. Een ding is zeker, je werkt hier op een plek waar je echt iets voor mensen kunt betekenen.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten over Amphia?

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt.

Meer info

Label