Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Arts
Vakgebied

Arts

Arts bij Amphia

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers een van de grootste STZ-ziekenhuizen in Nederland. Als STZ-ziekenhuis loopt Amphia voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

Medisch Specialistisch Bedrijf – Amphia

Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

Opleidingsziekenhuis

Opleiding, onderwijs en onderzoek vinden wij heel belangrijk. We willen altijd in ontwikkeling zijn. Hier richten we binnen Amphia dus veel aandacht op. Je vindt hier opleidingsmogelijkheden voor artsen, verpleegkundigen, paramedici en andere zorggerelateerde functies. We werken daarvoor veel samen met het Erasmuc MC in Rotterdam en opleidingscentra en –ziekenhuis in onze regio.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten over Amphia?

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt.

Meer info

Label