Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

ICT & Techniek
Vakgebied

ICT & Techniek

ICT & Techniek bij Amphia

Binnen Amphia gebeurt er iedere dag ontzettend veel. Zowel voor als achter de schermen. ICT en techniek zijn overal in ons ziekenhuis. Ook voor ons vakgebied staat de hoogste kwaliteit van zorg bieden centraal. Onze ICT achter de zorg is net zo belangrijk als de zorg zelf. Je krijgt hier onder andere te maken met uitdagend onderhoud, verantwoordelijkheid voor software die patiëntzorg mogelijk maakt en complexe security die patiëntgegevens veiligstellen. Een complexe ICT-infrastructuur in een unieke omgeving. Een ding is zeker, je werkt hier op een plek waar je echt iets voor mensen kunt betekenen.

Toekomst van ICT

We blijven bouwen aan een totaal nieuwe ICT-omgeving in Amphia. Een gewaagde uitdaging, maar gelukkig doen we het samen. Binnen ons team zoeken we passie en gedrevenheid. Als ICT’er binnen Amphia durf jij regie te nemen. Je wisselt kennis en ervaring aan collega’s uit. Hierdoor tillen we elkaar naar een hoger niveau. Hierdoor blijven we leren. Of je nu op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen op ICT vlak, je kennis wilt delen over het beter beveiligen van data óf juist helemaal thuis bent in het vertalen van de klantwens naar een innovatieve techniek? We streven allemaal naar het voorkomen van storingen waardoor er voldoende tijd overblijft om in te spelen op een veranderende ICT-omgeving en de daarbij behorende infrastructuur.

Lees hier de verhalen van onze collega's

“Ruimte voor ontwikkeling en groei is hier zeker aanwezig”

Lees het verhaal van Wesley, Servicemanager IMT

“Alleen samen kunnen we een project tot een succes maken.”

Lees het verhaal van Fidancia, Projectleider IMT & MBI

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten over Amphia?

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt.

Meer info

Label