Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

OK & Anesthesie
Vakgebied

OK & Anesthesie

OK & Anesthesie bij Amphia

Iedere dag gebeurt hier ontzettend veel. Zowel voor als achter de schermen. Een groot team van collega’s zet zich hier dagelijks in op het OK-complex voor de beste zorg voor de patiënt. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd binnen Amphia. Je krijgt bij ons dan ook te maken met een grote diversiteit aan ingrepen. Een ding is zeker, je werkt hier op een plek waar je echt iets voor mensen kun betekenen.

Hypermodern OK-complex

Ons OK-complex is hypermodern, heeft in totaal 20 operatiekamers en bestaat uit OK Noord en OK Zuid. OK Noord is onderdeel van het Behandelcentrum van Amphia. Hier worden patiënten met goed te plannen ingrepen geholpen. OK Zuid is onderdeel van de nieuwbouw van Amphia. Hier werken we met 2 hybride OK’s. Dit biedt de mogelijkheid verschillende zorg te combineren. De operatiekamers hebben ingebouwde röntgenapparatuur. Hierdoor kunnen zowel de radioloog, de chirurg als het OK-team samen in dezelfde ruimte zijn tijdens een operatie. Dit zorgt ervoor dat een ingreep minder heftig is en heel precies wordt uitgevoerd. Patiënten herstellen daardoor sneller en mogen dus ook sneller naar huis.

Samenwerken

Operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen spelen allemaal een cruciale rol binnen het OK-team. De collega’s zijn hier dan ook allemaal goed op elkaar ingespeeld. Tijdens een operatie staan de neuzen altijd dezelfde kant op en werken we met een gezamenlijk doel: de beste zorg voor de patiënt. Iedere keer weer. En dan vooral samen.

Maak kennis met ons eigen OK-team

Pas als je met elkaar praat, leer je elkaar écht kennen. Maak kennis met het OK-team van Amphia: zij reageren samen op de leukste, interessantste en gekste stellingen over hun werk, zichzelf én elkaar. Met een knipoog maar altijd oprecht.

Video url

Specialismen binnen de OK

Lees hier de verhalen van collega's op de OK

“Je maakt de patiënt mee op hun meest kwetsbare moment”

Lees het verhaal van Andrea, operatieassistent cardiochirurgie.

“Dat de patiënt na de operatie een ijsje van mij krijgt is vaak wat ze onthouden”

Lees het verhaal van Chejenne, recoveryverpleegkundige in opleiding.

“Wij trekken hier sprintjes en leveren topzorg”

Lees het verhaal van Desiree, anesthesiemedewerker.

“De patiënt komt bij mij uitslapen”

Lees het verhaal van Maud, recoveryverpleegkundige.

“Je kunt niet in je eentje de toko runnen”

Lees het verhaal van Meggie, anesthesiemedewerker in opleiding.

“Ik ben de rechterhand van de chirurg en heb tegelijkertijd veel vrijheid in mijn rol”

Lees het verhaal van Yoni, operatieassistent in opleiding.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Opleidingsmogelijkheden op de OK

Wil je bij ons aan de slag als operatieassistent of anesthesiemedewerker maar heb je nog geen diploma? Kom dan bij ons leren en werken. Je wordt op de werkvloer bij ons opgeleid. De theorie volg je via de Erasmus MC-academie.

Meer info

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze OK?

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een dag meelopen op de OK?
Neem dan contact op met Ula Biela, leidinggevende OK.
 

Neem contact op met Ula

Label