Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Medische Opleidingen
Leren & werken bij

Medische Opleidingen

Opleidingsmogelijkheden

In Amphia krijgen mensen uitstekende zorg die past bij wat zij nodig hebben. Daarmee bedoelen we: de juiste medisch specialistische zorg, op de juiste plek, op het juiste moment voor de juiste patiënt. Amphia maakt deel uit van de Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ). We zijn een ziekenhuis voor professionals die hun werk met plezier doen. Onderzoek doen, vernieuwen en mensen opleiden hoort bij ons werk. Zo zijn er in Nederland 27 medisch-specialistische vervolgopleidingen (FMS, 2020) waarvan 19 erkend zijn in het Amphia. Alle opleidingen voldoen aan de kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat artsen een hoog niveau van professionele competentie bereiken. We zijn een deskundig en aantrekkelijk ziekenhuis voor patiënten en hun naasten, samenwerkingspartners en zorgprofessionals zoals ANIOS, AIOS en medisch specialisten.

AIOS

Amphia leidt artsen op in een veilig opleidingsklimaat volgens de meest moderne standaarden en technieken. Zo zijn er jaarlijks minimaal 50 arts-assistenten die een volledige opleiding of een opleidingsperiode volgen binnen Amphia. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info

Coschappen

Amphia biedt meerdere coschappen aan. Per maand werken er minimaal 40 coassistenten binnen ons ziekenhuis. Naast een goede opleidingsplek in een groot ziekenhuis met goede begeleiding en een brede patiëntenpopulatie, bieden wij onze coassistenten goede faciliteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info

ANIOS

Als ANIOS krijg je voldoende kansen om te ontwikkelen. Amphia biedt veel opleidingsmogelijkheden voor artsen met 19 erkende opleidingen. Is Amphia jouw springplank naar een opleidingsplek? Kijk hieronder naar het vacatureoverzicht of lees hier verder.

Meer info

Gerelateerde vacatures

Mochten er vacatures voor opleidingsplaatsen zijn, dan vind je deze terug in ons vacatureoverzicht. 

Bekijk alle vacatures

Label