Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Paramedisch & Medisch Ondersteunend
Vakgebied

Paramedisch & Medisch Ondersteunend

Paramedisch & Medisch Ondersteunend bij Amphia

Binnen Amphia gebeurt er iedere dag ontzettend veel. Zowel voor, als achter de schermen. Als paramedicus of medisch ondersteuner bij Amphia zorg jij er samen met alle andere zorgprofessionals voor dat onze patiënt de beste zorg krijgt die er nodig is. Ben jij paramedicus of medisch ondersteuner? Dan werk je bijvoorbeeld als fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, psycholoog, apothekersassistent, doktersassistent of medisch secretaresse. Een ding is zeker, je werkt hier op een plek waar je echt iets voor mensen kunt betekenen.

Lees hier de verhalen van collega's

“Eigenlijk zorg ik nog steeds voor de patiënt, maar gewoon op een andere manier.”

Lees het verhaal van Suzanne, Doktersassistent MDL

“Het fijne samenwerken is hier echt een meerwaarde voor mij en maakt ook dat ik goed in mijn werk kan zijn.”

Lees het verhaal van Larissa, Doktersassistent MDL

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten over Amphia?

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt.

Meer info

Label