Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Traineeship verpleegkundigen
Leren & werken bij

Traineeship verpleegkundigen

Verpleegkundige in het ziekenhuis

Speciaal voor jonge zorgprofessionals die net zijn afgestudeerd of verpleegkundigen die willen overstappen vanuit een andere zorgtak zoals de VVT, hebben we het verpleegkundig traineeship ontwikkeld. Je werkt op verschillende afdelingen in het ziekenhuis, volgt trainingen en wordt goed begeleid door collega's van het Flexbureau van Amphia. Het traineeship duurt twee jaar, en natuurlijk ben je gewoon bij ons in dienst. Je mag dus rekenen op alle arbeidsvoorwaarden die horen bij jouw rol. 

Dit ga je doen

Als je hebt gesolliciteerd volgen er twee gesprekken. Is de klik er van beide kanten? Dan ben je na een arbeidsvoorwaardengesprek klaar voor de start. Vóór je start doe je onze pre- en onboarding via een app. Zo leer je het ziekenhuis al goed kennen, gewoon thuis vanaf de bank. In de eerste 5 dagen bij Amphia volg je onze bootcamp: een training voor alle nieuwe zorgcollega's waarin je leert omgaan met onze systemen, procedures en bijvoorbeeld een opfriscursus reanimatie volgt. Zo leer je meteen al een hoop nieuwe collega's kennen die net als jij aan het begin staan van hun carrière in ons ziekenhuis. 

Het traineeship duurt twee jaar, waarin je elk half jaar op een andere afdeling werkt. Bijvoorbeeld van geriatrie, longgeneeskunde, cardiologie en MDL. Zo krijg je de kans om ervaring op te doen, maar vooral te kijken welke afdeling en welk specialisme jou ligt. Je wordt gekoppeld aan een buddy. Een ervaren collega waarmee jij samenwerkt. Bij hen kan je altijd aankloppen voor vragen en word je niet direct in het diepe gegooid. Dat is fijn! Ook zijn er tijdens elke plaatsing tussen- en eindevaluaties met je leidinggevende van de afdeling en jouw begeleider van het Flexbureau.

Iedere drie maanden is er een traineedag. Je ontmoet dan jouw andere collega's die het traineeship volgen. Een mooi moment dus om ervaring uit te wisselen en te bespreken waar je tegenaan loopt. Hier is ook de ruimte voor het volgen van workshops en er komen collega's uit het ziekenhuis vertellen over hun specialisaties. 

Meer weten over deze vacature?

Bekijk alle vacatures

Ervaringen van collega's die jou voorgingen

“Je rugzak wordt steeds verder gevuld met ervaring”

Lees het verhaal van Ward, traineeship verpleegkundige

“Ik probeer altijd een realistisch doel voor mezelf neer te zetten”

Lees het verhaal van Linse, traineeship verpleegkundige

Na het traineeship

We hopen natuurlijk dat je bij Amphia blijft werken! Als ervaren ziekenhuisverpleegkundige kan je nu op alle passende vacatures solliciteren en direct aan de slag. Vaak gaan collega's die het traineeship afgerond hebben aan de slag bij één van de afdelingen waar ze een half jaar hebben gewerkt, maar daarin ben je natuurlijk vrij. 

Wil jij je binnen je vakgebied nog verder specialiseren? Lees hieronder dan meer over de verpleegkundige vervolgopleidingen die Amphia biedt. 

Ja! Ik wil meer graag meer weten

Label