Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Leren & Werken
Leren & werken bij

Leren & Werken

Leren & Werken bij Amphia

Amphia is één van de 26 Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ) in Nederland. STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door vooruitstrevend te zijn op het gebied van patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Wij geloven erin dat voor de beste kwaliteit ziekenhuiszorg je de beste kwaliteit professionals nodig hebt. Daarom is opleiden in de breedste zin van het woord voor ons van essentieel belang.

Opleidingsmogelijkheden

Amphia is een groot ziekenhuis waar alle professionals goed, gezond en met plezier kunnen werken en leren, nu en in de toekomst. Wij vinden het daarom belangrijk dat professionals zich kunnen ontwikkelen en hun leven lang blijven leren. Hierdoor streven wij naar een optimaal leerklimaat en creëren we uitdagende loopbaanpaden voor alle professionals in ons ziekenhuis. De Amphia Academie, het leerhuis van Amphia, is hiervoor verantwoordelijk. 

Stages

Tijdens een stage kun je ons ziekenhuis goed leren kennen. Er zijn verschillende afdelingen binnen ons ziekenhuis waar je ervaring op kunt doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info

Zorgopleidingen

Ben jij toe aan verdieping binnen jouw vakgebied? Bij Amphia vind je allerlei opties om je als zorgprofessional door te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer info

Medische opleidingen

Binnen Amphia bieden we verschillende medische opleidingen aan. Dit zijn opleidingstrajecten waarbij jij zowel werkt als leert. De theorie volg je dan via een opleidingsinstituut. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer info

Wetenschap & Onderzoek

Amphia hoort bij de vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen. Als STZ-ziekenhuis delen wij graag onze kennis met elkaar. Meer weten over Wetenschap & Onderzoek? 

Meer info

Label