Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Stages
Leren & werken bij

Stages

Stage lopen bij Amphia

Bij Amphia werken we met ongeveer 5.000 collega's in veel verschillende beroepen. Als student die stage loopt ben je onderdeel van ons team en zorgen wij voor goede begeleiding. Aan de hand van 'Samen Opleiden' zorgen we ervoor dat jij een duidelijke structuur en gerichte coaching krijgt, zodat jij het optimale uit je stage kunt halen. Benieuwd wat 'Samen Opleiden' inhoud? Dat lees je hieronder. 

Lees alles over ons begeleidingsmodel

Zorg & Polikliniek

 Stagelopen binnen de zorg kan zowel binnen de kliniek als de polikliniek. En we hebben stageplaatsen op zowel mbo als hbo niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info

Medisch ondersteunend & Paramedisch

Binnen het medisch ondersteunende en paramedische vakgebied zijn er allerlei stagesplekken. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info

Overige stages

Naast stages in de zorg, zijn er ook stageplekken binnen andere afdelingen in het ziekenhuis. Denk hierbij aan afdelingen zoals Marketing & Communicatie, ICT, Finance, Logistiek of HR. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer info

Label