Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Samen opleiden
Leren & werken bij

Samen opleiden

Begeleiding van begin tot eind

Om te zorgen dat jij je goed ontwikkelt en met plezier je stage kunt lopen bij Amphia, werken we volgens het begeleidingsmodel 'Samen Opleiden'. Dit helpt jou, maar ook onszelf, in de begeleiding van je stageperiode. We zien jou graag ontwikkelen tot een vakbekwame zorgprofessional en daar doen we ons best voor. We zijn een groot opleidingsziekenhuis. Samen opleiden doen we dan ook niet zomaar. We houden graag de lijntjes kort en creeëren daarmee overzicht voor jou. Zo heb je een duidelijke structuur, weet je bij wie je terecht kan voor vragen, coaching en hulp in de praktijk. Zo krijg jij de juiste begeleiding die jij nodig hebt tijdens je stage. Hoe die rollen er precies uitzien? Dat lees je hieronder. 

 

Collega in opleiding

Dit ben jij: de collega waar alles om draait. Je leert terwijl je patiëntzorg verleent, altijd onder supervisie van een werkbegeleider. We verwachten van jou dat je proactief bent, maar helpen je daarnaast te reflecteren op je eigen werk en de regie te nemen over je eigen ontwikkeling.

Werkbegeleider

Dit zijn alle gediplomeerde zorg- en medische professionals. Tijdens jouw dienst begeleidt een werkbegeleider jou met het werkplekleren. Heb je een vraag? Dan heb je een vast aanspreekpunt tijdens je dienst. Fijn!

Leerprocesbegeleider

De leerprocesbegeleider coacht jou tijdens je stage. Deze collega is jouw eerste aanspreekpunt en zorgt voor jouw introductie en je beoordelingen. 

Praktijkopleider

De praktijkopleider is een gediplomeerde zorgprofessional en organiseert en coördineert het hele traject voor jou en de werkbegeleider en leerprocesbegeleider. 

Label