Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Staf & Management
Vakgebied

Staf & Management

Staf & Management bij Amphia

Binnen Amphia gebeurt er iedere dag ontzettend veel. Zowel voor als achter de schermen. In Amphia werken niet alleen zorgprofessionals. Tot de medewerkers die in ons ziekenhuis werken, behoren ook de medewerkers in verschillende staf- en managementfuncties. Een groot team van collega’s zet zich hier dagelijks in voor zowel strategische, adviserende en ondersteunende vraagstukken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld afdelingen zoals Finance & Control, Marketing & Communicatie, HR, ICT, Kwaliteit & Veiligheid, Procesverbetering & Innovatie, Infectiepreventie, het Facilitair Bedrijf, Inkoop en de Amphia Academie. Een ding is zeker, je werkt hier op een plek waar je echt iets voor mensen kunt betekenen.

Lees hier de verhalen van onze Staf & Management collega's

“Je staat voor het verpleegkundig vak, maar niet meer letterlijk hands on”

Lees het verhaal van Janneke & Susanne, teamleiders binnen de zorg

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten over Amphia?

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt.

Meer info

Label