Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Zorg
Leren & werken bij

Zorg

Stagemogelijkheden

Amphia is een Topklinisch ziekenhuis. We hebben een breed scala aan medische zorg, waaronder de zorg centreert is binnen onder andere de speerpunten Hart & Vaat, Vrouw Moeder Kind en Oncologie. En we hebben een uitgebreid aanbod aan stageplekken voor jou als student: elke stageperiode starten zo'n 200 stagiairs bij ons! 

Tijdens je stage kan je de theorie die je hebt geleerd in de praktijk toepassen. Je werkt met een team van ervaren professionals en leert zo de dagelijkse praktijk van het ziekenhuis.

Door ons unieke opleidingsmodel 'Samen Opleiden' zorgen we dat je een duidelijk leerproces doorloopt, met vaste aanspreekpunten. Zo ben je goed voorbereid op je toekomstige carrière in de zorg. Een stage in ons ziekenhuis is een geweldige manier om hands-on ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Hieronder zie je welke mogelijkheden je hebt.

Lees meer over ons begeleidingsmodel
 • HBO verpleegkunde
  Amphia biedt stageplaatsen aan voor studenten die de voltijdopleiding volgen bij Avans Hogeschool. De toewijzing van deze stages loopt via Avans Hogeschool.
   
 • MBO verpleegkunde
  Amphia biedt stageplaatsen aan voor studenten die de BOL-opleiding volgen bij Curio Breda. De toewijzing van deze stages loopt via Curio Breda.
   
 • Doktersassistent
  Op verschillende poliklinieken in Amphia zijn stageplaatsen voor BOL-studenten. Over het plaatsen van studenten hebben wij afspraken met het ROC Tilburg en Curio Roosendaal. De toewijzing van deze stages loopt via het stagebureau van je onderwijsinstelling.

Heb je vragen over de inhoud van de stage en de mogelijkheden? Neem dan contact op met de stagecoördinator van jouw opleiding.

Label