Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Coschappen
Leren & werken bij

Coschappen

Coschap lopen bij Amphia

Amphia biedt tien van de twaalf (basis)coschappen aan. Dat willen we zo goed mogelijk doen. Tevens staat de opleiding tot basisarts hoog op de agenda van de Centrale Opleidingscommissie (COC) waar alle medische opleidingen worden besproken. Niet op de laatste plaats wordt continu geïnvesteerd in professionals die betrokken zijn bij het opleiden en begeleiden van coassistenten, waaronder medisch specialist en arts-assistent.

Wij heten jullie als coassistenten dan ook van harte welkom! Naast een goede opleidingsplek in een groot ziekenhuis met goede begeleiding en een brede patiëntenpopulatie, bieden wij onze coassistenten goede faciliteiten.

Wat bieden wij onze coassistenten?

  • Voor keuze-, oudste en onderzoekscoassistenten is er huisvesting beschikbaar
  • Wekelijkse introductie voor coassistenten inclusief een online module met alle informatie betreft jouw coschap
  • Co-lunches
  • Discipline Overstijgend Onderwijs, ook wel LuDOO. LuDOO vindt twee keer per maand plaats. Hier worden alle medisch specialisten, arts-assistenten en coassistenten voor uitgenodigd. 
  • Moderne bibliotheek mét flex-werkplekken
  • Maaltijdbonnen als je diensten moet lopen in de reguliere coschappen
  • Jaarlijkse wetenschapsmiddag
  • ​Ons wetenschapsbureau ondersteunt bij onderzoek

De co-lunch
Naast dat je op de afdeling onderwijs volgt, worden er ook co-lunches georganiseerd voor alle coassistenten in Amphia. Deze lunches zijn een keer per maand. Hier komen inhoudelijke onderwerpen aan bod zoals bijvoorbeeld het oefenen van voorbehouden handelingen, medicatie voorschrijven en workshop gespreksvoering. Ook is er twee keer per jaar een co-lunch met de co-raad van het Erasmus MC. De input van coassistenten wordt meegenomen in de kwaliteitscyclus waarmee de opleiding wordt verbeterd. 

Samenwerking

Voor de basisopleiding tot arts werken we vooral met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daarnaast werken we voor de medische opleidingen samen met deze Universiteiten: 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met vragen over coschappen/co-assistenten kun je terecht bij de Amphia Academie. Neem gerust contact op met de coassistentencoördinator op nummer 076 - 595 2363 of via onderstaande button. 

Neem contact op

Label