Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Amphia biedt kansen die je aan moet grijpen
Het verhaal van Sanne

Amphia biedt kansen die je aan moet grijpen

Hi, ik ben Sanne

Na haar studie Verpleegkunde bij Avans is ze via verschillende afdelingen terecht gekomen op de afdeling EHH/CCU. Hier volgt zij nu de opleiding tot CCU-verpleegkundige. Dit is een specialistische cardiologische afdeling. Amphia voelt voor haar als een vertrouwde plek, waar ze verschillende doorgroeimogelijkheden heeft en zich gesteund voelt om het beste uit haarzelf te halen. "De combinatie werken en leren zoals het Amphia biedt, werkt voor mij", zegt Sanne.

Kansen via Amphia

"Eerst werkte ik op de afdeling longoncologie, maar bij de start van de AOA bood dit de mogelijkheid om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Later ben ik ook via een interne sollicitatie aangenomen op de afdeling EHH/CCU", zegt Sanne. De opleiding kon Sanne volgen via het Amphia. ‘"Het was voor mij schakelen om weer in de leerlingrol te kruipen, ik vond dit ook spannend. Ik was namelijk al een aantal jaar werkzaam als verpleegkundige. Toch ben ik blij dat ik de uitdaging ben aangegaan, het is me super goed bevallen. Dat komt onder andere door hoe ik begeleid word vanuit Amphia. Er wordt goed in de gaten gehouden hoe ik de studielast ervaar en er wordt begeleiding op maat geboden. Daarnaast krijgt elke medewerker in het Amphia bijscholing via het Leerplein van Amphia, waardoor ik mijn kennis up-to-date kan houden. Mooie kansen! Als ik klaar ben in september blijf ik voorlopig met veel plezier werken op de afdeling EHH/CCU, maar ik vind het wel een fijne gedachte dat ik door kan groeien, alles is mogelijk!"

Kundigheid van collega's

"Als ik kijk naar mijn team valt het me op dat iedere collega zoveel kennis heeft. We weten goed wat we aan elkaar hebben en er heerst een gezellige sfeer. Iedereen voelt de behoefte om het beste te doen voor de patiënt, heel fijn. Aandacht geven aan de patiënt is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het contact wat we hebben met patiënten is vaak maar kortdurend, maar extra betekenisvol als we dit contact goed kunnen laten verlopen. Daarnaast is het Amphia een vooruitstrevend ziekenhuis op het gebied van cardiologie. Dus als daar je ambitie ligt, weet ik zeker dat je die bij ons kwijt kan."

CCU-verpleegkundige in opleiding

Geen werk mee naar huis

Voor Sanne is het ideaal dat ze op haar fiets naar het werk kan. Ze ervaart een goede balans tussen werk en privé en werkt graag onregelmatig. "Ik kan altijd een heftige casus bespreekbaar maken bij vriendinnen. Al moesten zij hier wel aan wennen. Gelukkig kan je ook altijd bij collega’s terecht", zegt ze. "Het is natuurlijk wel een commitment wat je aangaat, een nieuwe opleiding, maar omdat de opleiding een jaar duurt is het goed te overzien. Het is vooral een uitdaging die me veel oplevert: nieuwe ervaringen, een mooi diploma en veel werkplezier!"

Benieuwd naar je droombaan?

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan snel de vacatures en ontdek of je droombaan erbij zit.

Ga naar het vacatureoverzicht

Label