Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Masters
Leren & werken bij

Masters

Physician Assistent

Als physician assistant werk je in het medische domein. Je mag zelfstandig medische handelingen uitvoeren en daarmee ga je dan ook zelfstandig een behandelrelatie aan met de patiënt. In toenemende mate worden physician assistants (PA) binnen ons ziekenhuis opgeleid en ingezet. We hebben intern een PA-coördinator die aanspreekpunt is voor deze beroepsgroep. We vinden het belangrijk dat jij binnen deze functie verder kunt groeien. Amphia is een topklinisch ziekenhuis waarbij jij als professional op één staat. We vinden iedere professionele stem belangrijk, dus ook die van jou. Jij bent continuïteit van de afdeling. Hierin houden we rekening met werk-privé balans. Zo bieden we mogelijkheden tot parttime werken, gratis coaching én hebben we voor iedere PA opleidingsbudget beschikbaar. 

Verpleegkundig Specialist

Als verpleegkundig specialist heb je een brugfunctie tussen het medisch en het verpleegkundig domein: de Care & Cure. Als verpleegkundig specialist in opleiding word je aangenomen voor een vakgebied binnen een specialisme in ons ziekenhuis.

De opleiding

Wil je na je hbo-opleiding nog verder doorstuderen? Dan is de opleiding tot verpleegkundig specialist misschien wel iets voor jou! De opleiding tot verpleegkundig specialist is een duale masteropleiding die 2 jaar duurt. Wij bieden de opleiding aan in samenwerking met de Fontys Hogeschool Tilburg. Het praktijkgedeelte van de opleiding wordt binnen Amphia gevolgd. Naast het direct patiëntencontact en het klinisch handelen, ben jij als verpleegkundig specialist vakinhoudelijk leider en houd jij je onder andere bezig met wetenschappelijk onderzoek.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde vacatures

Vacatures voor opleidingsplaatsen vind je terug in ons vacatureoverzicht. 

Bekijk alle vacatures

“Amphia is een plek waar je onuitputtelijk kunt leren”

Lees het verhaal van Christof, Verpleegkundig specialist Longzieksten

“Je gaat nu veel dieper in op de geneeskunde. Je leert de care and cure te verbinden”

Lees het verhaal van Lisanne, Verpleegkundig specialist Neurologie

Label