Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Medisch ondersteunende opleidingen
Leren & werken bij

Medisch ondersteunende opleidingen

Combinatie leren & werken

We hebben veel opleidingsmogelijkheden tot medisch ondersteunende beroepen. Dat zijn opleidingstrajecten waar je tegelijk werkt en leert. Je volgt de theorie dan bij een onderwijsinstelling. Zo kan jij de theorie direct bij ons toepassen in de praktijk: de beste manier om je vak goed te leren. Zo ontwikkel jij je optimaal tot zorgprofessional. 

De professional staat bij ons op 1: dat betekent dat je ook na je opleiding veel mogelijheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen, door te leren en te groeien in je functie en daarbuiten. 

Twee keer per jaar starten we een werken en leren traject aan voor de opleidingen operatieassistent en anesthesiemedewerker. Het is een 3-jarige opleiding. De theorie volg je aan de Erasmus MC Academie in Rotterdam.

De opleiding Medische Beelvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) kan kan je zowel voltijd als duaal volgen. Met deze opleiding kan je vier kanten op: radiologie, echografie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Binnen Amphia loop je stage bij de afdeling Radiologie of de afdeling Nucleaire Geneeskunde. Het is een 4-jarige hbo-opleiding bij Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven.

Je kan bij ons de hbo-opleiding tot hartfunctielaborant, longfunctielaborant en KNF laborant volgen. Het is een werken en leren traject, de theorie volg je bij de LOI. Als je een relevante vooropleiding hebt werken we samen met de Hogeschool in Holland voor de opleiding Echocardiografie.

Vragen over de opleidingen? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde vacatures

Vacatures voor opleidingsplaatsen vind je in ons vacatureoverzicht. 

Bekijk alle vacatures

“Ik ben de rechterhand van de chirurg en heb tegelijkertijd veel vrijheid in mijn rol”

Lees het verhaal van Yoni, Operatieassistent in opleiding

“Dat de patiënt na de operatie een ijsje van mij krijgt is vaak wat ze onthouden”

Lees het verhaal van Chejenne, Recoveryverpleegkundige in opleiding

“Je kunt niet in je eentje de toko runnen”

Lees het verhaal van Meggie, Anesthesiemedewerker in opleiding

Label